Welkom bij Bosch Car Service Ben van Tilburg

 

Na vele jaren erkend KIA dealer te zijn geweest hebben we het roer omgegooid en zijn we Bosch Car Service geworden. Door de groei van het merk KIA zijn er in Nederland nog maar een paar grote KIA dealers overgebleven. Ondanks dat Bosch Car Service Ben van Tilburg een zeer vooraanstaande KIA dealer was, waren wij te klein in de ogen van de KIA organisatie. Daarom hebben wij het Bosch Car Service concept omarmd en kunnen wij de kwaliteit van ons bedrijf garanderen. Met Bosch Car Service hebben we een Europees verspreid netwerk waar kwaliteit en persoonlijke benadering hoog in het vaandel staat. Hierdoor waarborgen wij de kwaliteit naar u als klant van ons mooie bedrijf.

 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in KIA en kunnen wij elk merk auto aan u leveren, van gebruikt tot nieuw. Een gangbare personenauto of uw droomauto! Of zoekt u een werkpaard voor uw bedrijf! Of zoekt u als zelfstandige vrouw een auto voor u zelf. Bij Bosch Car Service Ben van Tilburg bent u aan het juiste adres. Zoekopdrachten zijn onze specialiteit en voor de dames hebben we het mooie concept Vrouw & Auto ontwikkeld. Ons doel is om u te zorgen dat u als klant zich bij ons op uw gemak voelt. Daar werken onze mensen in de werkplaats, aan de balie of ons verkoopteam hard aan.

 

Tot gauw bij Bosch Car Service Ben van Tilburg.

 

ben-van-tilburg

peter-van-den-berg

kaj de graaf  
             

Ben van Tilburg

EIGENAAR | VERKOOP
 

Peter van den Berg

VERKOOP | IMPORT
 

Kaj de Graaf

LEERLING VERKOPER

folmer-de-jong
  pieter-de-boer
  roel-paulusma
  anne harmsma
             

Folmer de Jong

SERVICE MEDEWERKER
 

Pieter de Boer

MONTEUR
 

Roel Paulusma

MONTEUR

Anne Harmsma

MONTEURsem-van-elburg
  sam        

Sem van Elburg

LEERLING MONTEUR
 

Sam Pastijn

ZATERDAG MEDEWERKER
       

Bosch Car Service Ben van Tilburg

 

Service van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen.

 

Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

 

Wij doen alles voor uw auto

gemaakt
 
BOVAG
 


Bosch Car Service