Wij, van Bosch Car Service Ben van Tilburg, nemen onze verantwoordelijkheid, u ook? Wij nemen preventieve maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. We zijn gewoon geopend en heten u natuurlijk van harte welkom, alleen geven we u voorlopig geen hand bij onze begroeting. 

 

Bij vragen en advies verzoeken wij u vriendelijk om eerst telefonisch contact met ons op te nemen, via T 0527 20 14 81, of via info@benvantilburg.nl

 

Verder het vriendelijke verzoek u te houden aan de onderstaande landelijke RIVM richtlijnen als u een afspraak maakt of even langs wilt komen:

 

* Heeft u koorts ? ... Een afspraak is op dit moment niet de verstandige keuze, neem contact met ons op om samen te overleggen voor een nieuwe afspraak, of maak gebruik van onze haal-en breng service, met name voor ouderen.

 

* Bent u in een RIVM risicogebied geweest ? ... Dan verzoeken wij u vriendelijk onze werkplaats de eerste 2 weken na uw terugkomst niet te bezoeken, graag haal -en brengservice in overleg.

 

* Heeft u last van koorts of luchtwegklachten en heeft u een afspraak of wilt u langs komen ? ... Dat is op dit moment geen verstandige keuze en verzoeken u vriendelijk telefonisch contact met ons op te nemen om dit samen te overleggen.

 

* Wij vragen u zich te melden bij onze hoofdingang/receptie. Hier zitten onze collega’s die al u vragen beantwoorden.

 

Haal en breng service behoort ook tot de mogelijkheden, maak hier gebruik van, uiteraard kostenloos, met eventueel leenauto.

 

Alvast bedankt voor uw begrip en medewerking.

Namens alle collega's van Bosch Car Service Ben van Tilburg

Bosch Car Service Ben van Tilburg

 

Service van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen.

 

Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

 

Wij doen alles voor uw auto

BOVAG
Bosch Car Service