22 februari 2023

 

ROAD TO LOS ANGELES 2028

 

Owen Beuckens is een bekende meerkamper uit Emmeloord. De 22 jarige Owen heeft een droom… De Olympische Spelen in 2028. Daarvoor is hij nu hard aan het trainen. Zijn sportieve doelstelling voor dit jaar is deelname aan het EK dit jaar. Voor de middellange termijn het EK van 2025 en zelfs het WK van 2026. Het zou natuurlijk geweldig zijn als de inwoner van de Noordoostpolder daar hoge ogen gaat gooien. Het trainen vindt plaats in Heerenveen en een goede auto is daarbij hard nodig. Dus werd er contact gezocht met Autobedrijf Ben van Tilburg in Marknesse. Het autobedrijf is al sinds 1988 gevestigd in Marknesse en steunt veel lokale sportverenigingen, en sporters. Ook Olympisch tunster Celine van Gerner klopte in 2015 bij het bedrijf aan en reed in een auto van het bedrijf. De in toepasselijk oranje afgeleverde Toyota Aygo is door NUGTR uit Emmeloord voorzien van een fraaie belettering, zodat Owen goed opvalt op de Nederlandse wegen. Mede namens alle andere sponsoren wenst Autobedrijf Ben van Tilburg  Owen heel veel succes.

 

Owen Beuckens en Ben van Tilburg

owen-beuckens18 juli 2019


1000 zoekopdracht sinds 2011!

In 2011 introduceerden we de zoekopdracht. Klanten geven dan aan wat voor uitvoering en kleur auto ze willen en wij gaan op zoek. MET behoud van fabrieksgarantie, en vandaag mochten we deze Kia Sportage leveren aan familie van Wegen, eigenaar van Vakantiepark Eigen Wijze en een van de organisatoren van NOPPOP. Het betrof de 1000e zoekopdracht sinds 2011. Van personenauto tot bedrijfsbus, van jeep tot camper, zelfs klassiekers, alle merken nieuw en gebruikt. Ook halen we (elektrische) auto's  uit het buitenland indien we in Nederland niet kunnen slagen.....kun je door de bomen het bos niet meer zien? Bel ons op 0527 20 14 81 of mail info@benvantilburg.nl.

 

1000ste-zoekopdracht 

 

  


16 november 2018

De Noordoostpolder

 

Pals &Van Tilburg Erkend Duurzaam bedrijf

Bosch Car Service Pals & Van Tilburg uit Marknesse is officieel Erkend Duurzaam. Het certificaat Erkend Duurzaam is het bewijs dat het bedrijf alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame veranderingen heeft doorgevoerd. Het IvDM (Instituut voor duurzame mobiliteit) reikt het certificaat uit na een uitgebreide duurzaamheidsscan van het bedrijf.

‘Maatschappelijk en duurzaam handelen is een belangrijke bedrijfswaarde voor ons. Samen met ons team leveren wij al jaren de nodige inspanningen om ons bedrijf milieuvriendelijk/energiezuinig/sociaal geëngageerd te maken. Het certificaat Erkend Duurzaam is een mooie erkenning van deze inspanningen en een aanmoediging om nog duurzamer te worden’, zegt Ben van Tilburg.


  


31 oktober 2017


Finalist Autobedrijf van het Jaar Pals & Van Tilburg legt klant in de watten

Looproute door de werkplaats

Autobedrijf Pals & Van Tilburg drong door tot de finale van de verkiezing Bovag Autobedrijf van het Jaar, naar eigen zeggen vooral dankzij de klantgerichte aanpak. Die is er niet alleen voor eigenaren van personenauto’s, maar ook campers en bestelauto’s kunnen er terecht. ‘Wij zijn als Nick en Simon.’

Download het artikel in PDF


 TEKST: BAS SNIJDER, BEELD: PATRICK OUWERKERK


  


3 oktober 2017

 

‘Dit is een prestatie van formaat voor ons team’

 

Pals & Van Tilburg tweede in verkiezing Bovag

Jury is lovend over polderbedrijf

 

Marknesse - Autobedrijf Pals & Van Tilburg is vorige week tweede geworden in de verkiezing van Autobedrijf van het Jaar 2017-2018. Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge werd tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing.

 

Het Marknesser autobedrijf van Ben van Tilburg zat de winnaar echter op de hielen. Net als de nummer drie: Autobedrijf Geert Stevering uit Ulft. De finalisten waren volgens de jury meer dan ooit aan elkaar gewaagd.

 

Autobedrijf Pals & Van Tilburg investeert doorlopend in de relatie met de klant en weet daarbij de juiste snaar te raken. Dit autobedrijf geeft het begrip local champion echt een gezicht,’ luidde het jurycommentaar. Het was dan ook moeilijk om een winnaar te kiezen. Van Tilburg en zijn team zijn echter hartstikke tevreden met de tweede plek. ‘Wij hadden de hoogste klanttevredenheidscore en de jury roemde ons concept Vrouw en Auto.nl. Daarnaast zijn wij de enige waar jongeren met een beperking stage kunnen lopen. Zo waren er nog wel wat punten. De jury vond onze website bijvoorbeeld de beste en meest overzichtelijke.’ Lovend was de jury ook over het feit dat het Marknesser autobedrijf fans probeert te maken van haar klanten door de klantverwachting steeds te overtreffen. Zijn bedrijf deed mee aan de verkiezing, omdat het wel eens wilde weten waar het staat. ‘Na bijna dertig jaar dealer te zijn geweest van onder meer Kia, vond de importeur ons te klein geworden. Deze tweede plek laat zien dat we nog steeds op de goede weg zitten.’


Bron Flevo Post / Bode media

 
 

24 augustus 2017

Autobedrijf Pals & van Tilburg in finale Verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar 2017-2018′

 

De jury heeft gesproken en daarmee zijn de drie finalisten van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2017-2018 bekend. Pals & van Tilburg uit Marknesse heeft één van de drie finaleplekken weten te bemachtigen. Deze verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd. Tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, op 3 oktober 2017, is de ontknoping van de verkiezing.

Top 3 van Nederland

Ben van Tilburg van Pals & van Tilburg is blij verrast met deze finaleplaats. Als specialist in Kia en Bosch Car Service dealer voldoen wij al aan alle eisen en gaan voor enkel tevreden klanten. ‘Toen we hoorden dat ons bedrijf zich tot de halve finalisten mocht rekenen, ging het dak er al af, maar met deze finaleplaats is het hek helemaal van de dam. Wij zijn ontzettend blij met deze plek en behoren tot de top 3 van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Nederland, dat is niet niks! De afgelopen tijd hebben wij ontzettend veel aandacht van onze klanten en relaties ontvangen en wordt er echt meegeleefd in de strijd om deze eretitel in de wacht te slepen. Dat noemen wij in één woord geweldig!’

 

Op naar de finale

Van begin april tot en met eind mei konden consumenten hun stem uitbrengen op één van de bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien finalisten die in deze ronde zijn geselecteerd werden 14 juni 2017 bekend gemaakt. Deze bedrijven zijn vervolgens aan de hand van een uitgebreide checklist gescreend door een onafhankelijke keuringsinstantie. Ook zijn zij bezocht door één of meerdere mystery shoppers. Op basis van die resultaten heeft een onafhankelijke vakjury bepaald welke drie autobedrijven doorgaan naar de finale. Op 3 oktober aanstaande wordt tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven bekend gemaakt wie zich winnaar Autobedrijf van het Jaar 2017-2018 mag noemen.

 

 


 

20 juni 2017

 

Autobedrijf Pals & van Tilburg is genomineerd voor titel Autobedrijf van het Jaar!

 

Na telling van vele duizenden stemmen van consumenten uit het hele land, is Autobedrijf Pals & van Tilburg uit Marknesse een van de tien kanshebbers op de titel ‘Autobedrijf van het Jaar 2017-2018’. De verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd.

 

Consumenten konden in april en mei hun stem uitbrengen op één van de 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien genomineerden vergaarden, rekening houdend met hun eigen bedrijfsomvang, de meeste stemmen en kunnen dan ook met recht zeggen dat zij een flinke fanclub hebben. Ben van Tilburg, directeur/eigenaar van Autobedrijf Pals & van Tilburg is erg blij met de erkenning: ‘Wij zijn heel trots en dankbaar dat zoveel van onze klanten hebben gestemd op ons bedrijf. Een betere bevestiging voor het hele team is er niet. Binnenkort hopen we natuurlijk ook te horen dat ons bedrijf in de finale staat. Nu genieten we in elk geval met volle teugen van deze nominatie!’

 

Route naar de finale

De tien genomineerde bedrijven worden aan de tand gevoeld door een onafhankelijke keuringsinstantie en ze krijgen bezoek van mysteryshoppers. Daarna bepaalt een vakjury welke drie autobedrijven een plek in de finale verdienen, die plaatsvindt op 3 oktober tijdens het BOVAG Jaarcongres.

Bosch Car Service Ben van Tilburg

 

Service van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen.

 

Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

 

Wij doen alles voor uw auto

gemaakt
 
BOVAG
 


Bosch Car Service