Marknesse -

 

Autobedrijf Ben van Tilburg is al jaren een begrip in de Noordoostpolder en ver daarbuiten. Het bedrijf levert en onderhoudt alle merken, zowel nieuw als gebruikt, en verzorgt sinds jaar en dag zoekopdrachten voor particulieren en bedrijven. Door de schaarste op de occasionmarkt kreeg het autobedrijf steeds vaker de vraag om  jonge auto’s te importeren vanuit het buitenland. Vaak werd dan de hulp ingeroepen van Peter van den Berg, van Van den Berg Car Company uit Emmeloord.

 

Beiden zijn boerenzoons uit de Noordoostpolder, en die no nonsens mentaliteit kenmerkt beide ondernemers, die elkaar vanaf vandaag gaan versterken en de klant optimaal kunnen bedienen. Daar het autobedrijf beschikt over een monteurs team van 6 man sterk, en daarnaast 24 uur per dag, 7 dagen in de week pech hulp aanbied, past dit concept uitstekend bij de dienstverlening van Van Den Berg Car Company. De klant geeft aan wat hij of zij zoekt, Van Den Berg Car Company regelt de hele import procedure, voor garantie en service kan men bij Autobedrijf Ben van Tilburg terecht. Korte lijnen, laagdrempelig, heldere communicatie, kortom doen wat je belooft, dat is wat beide bedrijven sterk maakt.

 

Peter van den Berg kan men bereiken op 06 33 81 42 44 en zet zijn werkzaamheden voort in het pand van Autobedrijf Ben van Tilburg, Oosteinde 12 te  Marknesse. Of het nu gaat om een luxe personenauto, een bestelwagen, een camper of een caravan , Peter van den Berg kan het allemaal voor u importeren, met de service en garantie van het Autobedrijf van Ben van Tilburg als back-up. Alleen ga je sneller, samen kom je verder, aldus Ben en Peter.

Beide bedrijven vindt u aan de Oosteinde 12 te Marknesse, u bent van harte welkom.

 

Naar overzicht
WhatsApp logo