klantenvertellen-trans

Meer reviews over Autobedrijf Ben van Tilburg!

bvt-10

Betrouwbaar, klantvriendelijk, servicegericht

Vanuit Brabant daar terecht gekomen. Zeer tevreden over de prettige sfeer en de klantvriendelijkheid. Na een eerlijk verhaal en alle tijd hebben zij uiteindelijk een fantastische tweedehands auto met goede service afgeleverd.

 

Aanbevelen? JA

17-02-2024

ilse van Hest, Brabant

 

bvt-9

Deskundig personeel en geen "poespas".

Klantvriendelijke benadering en deskundige reparaties / onderhoud.

 

Aanbevelen? Ja

14-02-2024

Piet, Emmeloord

 

bvt-9

Zeer plezierig en vakkundig bedrijf

Bij de aankoop van een andere auto wordt er meegedacht. Oplossingen gezocht en gevonden. Kortom...prima.

 

Aanbevelen? JA

09-02-2024

Huib, Emmeloord

 

bvt-9

Klantgericht en voorkomend

Attent en zorgvuldig voel ik me gezien en gehoord en wordt 'de heilige koe' prima verzorgd.

 

Aanbevelen? JA

09-02-2024

Piet Talsma, Emmeloord

 

bvt-10

Dik tevreden over de goede service

We worden altijd op een vriendelijke en respectvolle manier geholpen. Ook wanneer er tussentijds iets mis is met de auto is het geen probleem als er even iets aan gedaan moet worden om het heuvel te verhelpen.

 

Aanbevelen? JA

06-02-2024

T van der Linde, Sint Jansklooster

 

 

bvt-10

Een bedrijf dat respectvol een goed product wil leveren.

Een fijne eerlijke behandeling door een mens met hart voor zijn zaak en volgens mij ook daar buiten.

 

Aanbevelen? JA

06-02-2024

Evert, Soesterberg

 

bvt-10

Uitstekend!

Heb m'n Kia Niro eind mei 2017 daar gekocht. De kop van de prijs was er toen af. Inruil van onze VW Touran: goede prijs daarvoor gekregen. Indien ik voor de APK-keuring kom of jaarlijks onderhoud kan ik er altijd op wachten. Vriendelijke ontvangst, koffie en de krant van die dag ligt klaar.

 

Aanbevelen? Ja

22-01-2024

M.J. Groeneweg-Brouwer, Biddinghuizen

 

bvt-10

Attent, snel, redelijk, meedenken

Ik ben zeer tevreden over Ben van Tilburg. Hij heeft me goed en snel geholpen aan een auto die helemaal naar wens is.

 

Aanbevelen? JA

17-01-2024

Igny, Amstelveen

 

bvt-10

Top bedrijf die meedenkt!

Lampjes gingen branden maar waar de collega’s geen tijd hadden, maakten ze bij Autobedrijf Ben van Tilburg tijd. Nogmaals heel erg bedankt!

 

Aanbevelen? JA

20-12-2023

Rob, Dronten

 

bvt-10

Zeer klantvriendelijk en Zakelijk eerlijk personeel

Sowieso ben ik altijd welkom en neemt men ook tijd voor mij als persoon in de vorm van een praatje/belangstelling enz. Als ik de garage met mijn Kia Niro verlaat, kan ik er van op aan, dat de onderhoudsbeurt goed gedaan is, en rijd ik met een veilig gevoel terug naar huis tot de volgende onderhoudsbeurt. Toppie.

 

Aanbevelen? JA

21-11-2023

Laura, Hilversum

 

bvt-10

Betrouwbare goede garage, prettig contact.

Afspraak maken via de website heel eenvoudig, contact via de mail en per telefoon altijd goed en werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd. Al jaren zeer tevreden.

 

Aanbevelen? JA

23-10-2023

Martine, Emmeloord

 

bvt-9

Menselijkheid en goed advies gaan hier hand in hand!

Wij zijn heel fijn geholpen en zijn super blij met de service en het goede advies. Ben van Tilburg bedankt.

 

Aanbevelen? JA

17-10-2023

Jacob, Emmeloord

 

bvt-10

Een tien met een griffel

Een plotseling leeglopende band ..... Mijn dealer zat 30 km verderop. Ik bel Ben. Hij had net die dag 5 van de 6 monteurs afwezig wegens cursus, vrije dagen etc. Gebeurt nooit, maar toevallig nu wel. Ben zegt: "We regelen het wel." En inderdaad....het leek wel eem vorm van toveren. Na een vriendelijke ontvangst met een kop koffie én koekje reed ik binnen no time weer richting afspraak. In één woord: HULDE!

 

Aanbevelen? JA

17-10-2023

Robert, Emmeloord

 

bvt-10

Op en top service!

Wij zijn al jaren klant bij Ben van Tilburg. Wat ons zo aanspreekt is de “down to earth” mentaliteit, het persoonlijke i.p.v. het commerciële praatje om z.s.m. een auto te kunnen verkopen. Ze geven goede adviezen en zoeken graag met je mee naar de beste en meest geschikte auto. Prijstechnisch gezien ook top in orde en er valt altijd te onderhandelen. En de service… 24/7 maar dan ook echt 24/7 staan ze voor je klaar om te helpen! Onlangs problemen gehad met onze Niro en in dezelfde avond nog van alles kunnen regelen zodat een monteur de auto kwam halen om te kijken wat er mee aan de hand was. Dat is iets wat enorm waardevol is en er voor zorgt dat je je klanten behoudt. Ga zo door jongens! Jullie leveren echt topwerk! Wij blijven graag nog heel lang klant bij Ben van Tilburg!

 

Aanbevelen? JA

24-09-2023

Guido, Dronten

 

bvt-10

Van A tot Z top

Vanaf de eerste ontmoeting een klik met Ben. Eerlijke en oprechte man met passie voor zijn bedrijf en de klant. Uitstekend geholpen en aan al onze wensen voldaan. Erg blij met onze auto. Fijn bedrijf om klant van te zijn.

 

Aanbevelen? JA

22-09-2023

André, Kampen

 

bvt-10

Een garage met een warm hart

Eerder dit jaar een andere auto gekocht bij van Tilburg. Met boodschappen doen werd er tegen de auto aangereden. Na een stroeve en moeizame discussie is het aanrijdingformulier ingevuld. Maar even naar van Tilburg gereden voor een eerste controle van de auto. Vervolgens een afspraak gemaakt voor taxatie en meteen een klein probleempje aan de auto kenbaar gemaakt. Het probleempje is onder garantie gerepareerd en ontving ik een taxatierapport voor de verzekering. En dit allemaal gratis. Ook de koffie was weer uitstekend. Een garage bezoek heeft meestal een geld kostende reden, maar bij van Tilburg zou je haast een reden verzinnen, om even langs te kunnen gaan.

 

Aanbevelen? JA

09-09-2023

C.W., Rutten

 

bvt-9

Professioneel met een fijne menselijke maat.

Ik heb een occasion bij Ben van Tilburg gekocht en mijn Opel Combo bij hun ingeruild. De service was erg goed. De gekochte Toyota Auris ziet er pico bello uit en werd netjes afgeleverd. Er werd echt de tijd genomen voor de aflevering. Hele fijne persoonlijke benadering. Zeer positieve ervaring!

 

Aanbevelen? JA
27-08-2023
Inge Goossens, Leiden
 

bvt-10

Heel fijn Contact, super behulpzaam.

Deze week Garage Ben van Tilburg gebeld, hij had een auto staan die we zochten. Aan de telefoon al een zeer goede indruk. proefrit gemaakt, en ook daarna alles super afgehandeld. ze hebben dat daar prima voor elkaar. Ben, en team, hartelijk dank voor de service.

 

Aanbevelen? JA

26-08-2023

Pieter en Alie Brouwer, Nes

 

bvt-10

Vlotte en snelle service.

Misschien garantieklusje voor mijn Stonic, contact opnemen met een Kia dealer in de omgeving. Bij de ene kon ik 12 mei terecht voor een diagnose en bij de andere 6 juni. De gok genomen en het bleek gelukkig mee te vallen. Direct geholpen, leenauto mee. Nieuw lager voor € 11,00. Dus het viel mee. Geen nummer, geen muziekje. Een bedrijf dat kan aanpakken.

 

Aanbevelen? JA

15-05-2023

Freerk, Vollenhoven

 

bvt-10

Wat is Ben een TOPPER!

Omdat wij op zoek waren naar een Kia Niro kwamen we de eerste keer bij Ben om een proefrit te maken. Helaas hadden we verkeerd gekeken en was het geen plug in maar alleen een hybrid. Anderhalf uur voor niets gereden. Dáchten we. Maar niets is minder waar; Ben is op zoek gegaan en heeft ons 'wensenlijstje' zelfs overtroffen! Een paar weken verder en we zijn de trotse eigenaar van een prachtige tuut. Bij aflevering werd er voor een lunch gezorgd, een flesje wijn als presentje gegeven, een gebakje getrakteerd, een kabeltje voor de smartphone geleverd, uitgebreid uitleg gegeven en de tijd genomen door al het aanwezige personeel. Wat een topbedrijf! Die anderhalf uur rijden houden we er zeer waarschijnlijk in. Dank voor alle goede zorgen, Ben en collega's. Zeker tot ziens! Hartelijke groet, Michael en Miranda Lam PS De nieuwe auto rijdt super!!

 

Aanbevelen? JA

16-04-2023

Miranda, Aalsmeer

 

bvt-10

Zeer aanbevelingswaardig!

Ontvangst door personeel en Ben hartelijk en graag willen begrijpen wat de klant zegt. Vervangende auto stond klaar. En een simpele opmerking werd meteen aangepakt en nagekeken. Na de beurt deelde de man aan de balie dat mijn stoelzitting onder de garantie valt. 's Avonds belde Ben van Tilburg nog even dat de stoelzitting was besteld. De zorg voor mijn auto door dit bedrijf geeft een gevoel van een warm bad.

 

Aanbevelen? JA

24-01-2023

Gerda Gerritsen, Kortenhoef

 

bvt-10

Beter maak je niet mee in autoland...

Na inmiddels zo´n 20 auto´s verder (van Lotus tot i10) is dit ronduit de beste ervaring voor het kopen van een auto. Wat een fijne bejegening! Iemand die aandacht heeft voor je en snapt dat een auto een grote uitgave is. Alles was tot in de puntjes geregeld, ook afgetankt, gepoetst en andere extra’s bij aflevering. Een belletje hoe die bevalt en een probleemloze omzetting van duits naar nederlands kenteken. Gewoon, alles klopt! Heel persoonlijk. Ook de prijs was positief onderscheidend. Is er iets? Dan krijg je gewoon Ben zelf aan de telefoon en wordt het sowieso opgelost. Wij hebben besloten onze auto bij Ben in onderhoud te geven. Dik waard om hier 200km voor te rijden. Tot snel, Werner en Mirjam.

 

Aanbevelen? JA

24-01-2023

Werner Marks, Dordrecht

 

bvt-10

De beste ervaring met een autodealer tot dusver!

Van het 1e telefonische contact tot aan de aflevering van de auto werkelijk perfect! Zo wil je bij iedere zaak geholpen worden: transparant, eerlijk, hartelijk en persoonlijk. Een aanrader!

 

Aanbevelen? JA

31-10-2022

Bart, Zoetermeer

 

bvt-10

TOP OF THE TOP!!!

Waanzinnig prettige manier van zaken doen. Een ondernemer zoals je die nog maar zelden vindt. Open, zeer vriendelijk, transparant, recht door zee, maar bovenal eerlijk en een man van zijn woord..... Kijk daar worden we als klant nu echt nog vrolijk van. Prima service, niet moeilijk doen als het tegen zit en klanten met een grote smile het pand laten verlaten. Echt positieve klantbeleving op en top! Wij kunnen Ben van Tilburg en crew van harte aanbevelen. Wij komen er vast en zeker nog een keer terug.

 

Aanbevelen? JA

10-09-2022

Erik, Hilversum

 

bvt-10

Prima service, vriendelijk, klantgericht

Aanbevelen? JA

22-08-2022

Karin, Dalfsen

 

bvt-10

Beste autodealer van Nederland

Een auto kopen bij Ben van Tilburg is een ware belevenis. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering maakt Ben er een feestje van. Dat komt ook doordat Ben weet dat een auto geen halfje bruin is. Een auto is voor veel mensen emotie. En je geeft bovendien een boel geld ineens uit. Daarom geeft Ben je van begin tot eind een prettig gevoel. Het gevoel dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Sterke punten: Vakkennis, communicatie, betrokkenheid, sympathie, betrouwbaar. Zou ik Ben aanbevelen? Honderd procent.

 

Aanbevelen? JA

22-08-2022

Rick, Vaassen

 

bvt-10

Geweldig service!

Na het aankoop van mijn auto bij Ben, heb ik anderhalf maand later pech gehad. Ben heeft mij zonder enige probleem, alles voor mij geregeld, een oplossing gevonden, mijn auto laten repareren zonder kosten. Mail en telefonisch communicatie ging soepel en mij steeds het vertrouwen gegeven dat het goed zal komen. Ze zijn afspraken nagekomen en mijn auto kon weer op de weg. Zeer belangstellend en een dienst kunnen verlenen waar je ‘U’ tegen zegt. Absoluut zeer tevreden en niet voor niks dat ze bovenaan staan wat betreft top bedrijf! Dankje Ben!

 

Aanbevelen? JA

22-6-2022

Dawn, Hallum

 

bvt-9

Een hartelijk gesprek, geen dwang tot koop.

Waar veel verkopers graag snel zaken willen doen, gaat dat bij Ben en Peter heel anders. Na de koffie was er gelijk tijd voor een proefritje in de auto van mijn voorkeur. Bij terugkomst werd er uitgebreid de tijd genomen om de auto door te nemen en om tot een overeenkomst te komen. Topservice en vriendelijke manier van zaken doen.

 

Aanbevelen? JA

2-6-2022

Annalies Klompe, Emmeloord

 

bvt-10

Gericht op dienstverlening en service.

Alle bedrijven spreken over klantenservice. Vreemd genoeg kun je die amper of nooit bereiken. De service is dus ver te zoeken. Dit geldt niet voor autobedrijf Ben van Tilburg. De communicatie via internet of mondeling wordt perfect uitgevoerd. Zonder meer heel dienstverlenend personeel. Ik ben dan ook zeer, zeer, zeer tevreden over dit bedrijf.

 

Aanbevelen? JA

4-4-2022

Sybrand Oud, Kraggenburg

 

bvt-10

Topbedrijf

Wij komen uit Almere meerdere auto's gekocht in de loop der jaren. Ook onderhoud nog steeds hier. Top service, altijd welkom, een praatje koffie of thee. Niks is gek . Je bent klant ( bij naam) en geen nummer.

 

Aanbevelen? JA

27-3-2022

Nancy, Almere

 

bvt-10

Na vele jaren is de service nog steeds meer dan TOP!

Zowel ontvangst, als het tussentijds wachten, maar ook het afronden wordt met groot elan ondersteund door alle medewerkers. Van receptie, tot eigenaar als de monteurs zijn uitermate persoonlijk en professioneel. Uitstekend!!!

 

Aanbevelen? JA

9-3-2022

Laura, Hilversum

 

bvt-9

Tot nu toe “TOP”

Wij hebben ongezien, puur op vertrouwen een camper gekocht bij Ben van Tilburg. We moeten deze nog ophalen. Maar het telefonisch, mail en app contact is tot op heden zeer prettig.

 

Aanbevelen? JA

3-3-2022

Y & H, Aarle-Rixtel

 

bvt-10

Een bedrijf waar je nog klant bent, ze kennen je als Mens!

Geen vraag is gek voor Ben en zijn mannen!

 

Aanbevelen? JA

3-3-2022

Mini, Bant

 

bvt-10

Attente en vriendelijke bejegening

Een fijne ontvangst waar je in de loop der jaren aan went, Toch valt me dat steeds opnieuw op. Alle goeds voor de hele crew van Ben Een voorspoedig Nieuwjaar allemaal.

 

Aanbevelen? JA

21-12-2021

Hans Harwig, Emmeloord

 

bvt-10

Je krijgt kwaliteit en een zeer goede service

Een oudere tweedehands auto gekocht, je verlaat de zaak met de ervaring van een splinternieuwe. Hier kom ik zeker terug!

 

Aanbevelen? JA

8-12-2021

Marius, Elburg

 

bvt-10

Uitstekend

Al jaren klant bij Autobedrijf Ben van Tilburg. Uitstekende service, in al die jaren nog nooit klachten gehad. Wat voor mij heel belangrijk is, ze zijn eerlijk en komen afspraken na. Hoop nog jaren van de diensten gebruik te mogen maken.

 

Aanbevelen? JA

6-12-2021

Klaas, Urk

 

bvt-10

Kan mij geen betere garage wensen!

Ik ben zeer tevreden, alles wordt altijd netjes afgehandeld, zijn er vragen krijg je antwoord en is er iets wat aan de auto moet gebeuren krijg je eerst even een telefoontje. Gewoon blij met deze garage, nu wij een camper hebben gekocht gaat die er ook heen. Dus in het totaal straks 4 voertuigen bij hen in onderhoud en voor de eventuele APK. Van camper tot elektrisch ik blijf bij Bosch Car Service Ben van Tilburg.

 

Aanbevelen: JA

14-9-2021

Robbert Mosman

 

bvt-10

“Een warm bad”

Hier is de menselijke maat aanwezig. Je proeft de sfeer hoe mensen met elkaar en met de klanten omgaan.

 

Aanbevelen? JA

5-12-2020

Wim, Emmeloord

 

bvt-10

Bij Ben van Tilburg doet men zijn uiterste best om minstens het beloofde waar te maken.

Ons inruilertje was nog niet goed genoeg voor de handel (Het wordt nu een stageproject). De door ons aangeschafte occasion was niet die aankoop waar elke garagehouder van droomt. Toch maakt het zo te zien geen enkel verschil: volkomen naturel en open werden we bejegend. Dat geeft een goed gevoel als je weet dat het echt is. Bovenstaande geldt voor allen met wie wij te maken hadden. Een 10 (of 5 sterren) geef je niet snel, het was dus echt goed.

 

Aanbevelen? JA

30-9-2020

Enrico Rikkers

 

bvt-9

Laagdrempelig, goede, service, goede sfeer, altijd tijd voor een kopje koffie!

Ik kom al een aantal jaren bij Autobedrijf Ben van Tilburg. Wij hebben 3 auto's van 3 verschillende merken in onderhoud bij autobedrijf Ben van Tilburg. Zij zijn thuis in alle automerken, mede omdat zij werken volgens de formule van Bosch Carservice. Eigenaar Ben, maar ook al zijn personeelsleden, onderscheiden zich in positieve zin van veel andere garagebedrijven door hun bereidheid om de klant goed te woord te staan en goede uitleg te geven met betrekking tot datgene wat speelt bij hun auto of camper. Bij Ben mag ik altijd graag even snel een kop koffie drinken en weer even bijpraten op momenten wanneer er even snel iets aan 1 van onze auto's moet gebeuren. Fijn bedrijf, dat ik iedereen aan beveel.

 

Aanbevelen? JA

7-6-2020

Gert Muis, Emmeloord

 

bvt-10

Super super super goed

29 april een verzoek gedaan om een Venga bj 2013 voor mij te zoeken. Na 11 jaar Pregio en 10 jaat Carens was het tijd voor weer iets kleiner. Op 30 april al een bericht dat er een mooie gevonden was. Deze is voor mij gechecked en na nog wat verbeteringen (remblokken en interieurfilter) was auto gereed om op te halen (had em dan alleen nog maar op foto gezien). En was werkelijk nog een prachtige wagen. Hij zag er nog als nieuw uit, reed prima en voldeed aan al m'n wensen. Dus al met al een zeer geslaagde zoekopdracht. Autobedrijf Ben van Tilburg, heel erg bedankt voor de snelle en goede service

 

Aanbevelen? JA

14-5-2020

Ben, Wijchen

 

bvt-9

Uitstekend

Betrouwbaar en wordt er goed geholpen, kom er graag!!

 

Aanbevelen? JA

11-5-2020

Brigitte , Emmeloord

 

bvt-10

Heel prettig! En hele goede service.

Mijn auto is dit jaar weer voor de apk keuring en deze keer een grote beurt bij Autobedrijf Ben van Tilburg geweest. Zeer netjes geholpen en mijn auto kan er weer een jaartje tegenaan! Top service!

 

Aanbevelen? JA

5-5-2020

Denise, Emmeloord

 

bvt-8

Prima garage

Ik zou ieder willen aanraden deze garage te nemen. Op veelzijdig gebied een top locatie voor de auto en een gerustigheid om je auto aan deze expert over te dragen.

 

Aanbevelen? JA

30-4-2020

mevrouw Claassen, Scherpenzeel

 

bvt-8

Goed werk geleverd en bedankt voor het wassen en uitzuigen top

Prima garage goede service

 

Aanbevelen? JA

28-3-2020

Hein, Emmeloord

WhatsApp logo