klantenvertellen

Meer reviews over Autobedrijf Ben van Tilburg!

 

 


bvt-10

super super super goed

 

29 april een verzoek gedaan om een Venga bj 2013 voor mij te zoeken. Na 11 jaar Pregio en 10 jaat Carens was het tijd voor weer iets kleiner. Op 30 april al een bericht dat er een mooie gevonden was. Deze is voor mij gechecked en na nog wat verbeteringen (remblokken en interieurfilter) was auto gereed om op te halen (had em dan alleen nog maar op foto gezien). En was werkelijk nog een prachtige wagen. Hij zag er nog als nieuw uit, reed prima en voldeed aan al m'n wensen. Dus al met al een zeer geslaagde zoekopdracht. Autobedrijf Ben van Tilburg, heel erg bedankt voor de snelle en goede service

 

Aanbevelen? JA

14-5-2020

Ben, Wijchen


bvt-9

uitstekend

 

Betrouwbaar en wordt er goed geholpen, kom er graag!!

 

Aanbevelen? JA

11-5-2020

Brigitte , Emmeloord


bvt-10

Heel prettig! En hele goede service.


Mijn auto is dit jaar weer voor de apk keuring en deze keer een grote beurt bij Autobedrijf Ben van Tilburg geweest. Zeer netjes geholpen en mijn auto kan er weer een jaartje tegenaan! Top service!

 

Aanbevelen? JA
5-5-2020
Denise , Emmeloord

bvt-8

Prima garage


Ik zou ieder willen aanraden deze garage te nemen Op veelzijdig gebied een top locatie voor de auto en een gerustigheid om je auto aan deze expert over te dragen.

Aanbevelen? JA
30-4-2020
Geachte mevrouw Claassen , Scherpenzeel

bvt-8

Goed werk geleverd en bedankt voor het wassen en uitzuigen top

 

Prima garage goede service

Aanbevelen? JA

28-3-2020

Hein , Emmeloord

Bosch Car Service Ben van Tilburg

 

Service van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen.

 

Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

 

Wij doen alles voor uw auto

BOVAG
Bosch Car Service