klantenvertellen

Meer reviews over Autobedrijf Ben van Tilburg!

 

bvt-10

 

De beste ervaring met een autodealer tot dusver!

 

Van het 1e telefonische contact tot aan de aflevering van de auto werkelijk perfect! Zo wil je bij iedere zaak geholpen worden: transparant, eerlijk, hartelijk en persoonlijk. Een aanrader!

 

Aanbevelen? JA

31-10-2022

Bart

Zoetermeer

 

 


bvt-10

 

TOP OF THE TOP!!!

Waanzinnig prettige manier van zaken doen. Een ondernemer zoals je die nog maar zelden vindt. Open, zeer vriendelijk, transparant, recht door zee, maar bovenal eerlijk en een man van zijn woord..... Kijk daar worden we als klant nu echt nog vrolijk van. Prima service, niet moeilijk doen als het tegen zit en klanten met een grote smile het pand laten verlaten. Echt positieve klantbeleving op en top! Wij kunnen Ben van Tilburg en crew van harte aanbevelen. Wij komen er vast en zeker nog een keer terug.

 

Aanbevelen? JA

10-09-2022

Erik, Hilversum

 


bvt-10

Prima service, vriendelijk, klantgericht

Aanbevelen? JA

22-08-2022

Karin, Dalfsen


bvt-10

Beste autodealer van Nederland

Een auto kopen bij Ben van Tilburg is een ware belevenis. Vanaf het eerste contact tot aan de aflevering maakt Ben er een feestje van. Dat komt ook doordat Ben weet dat een auto geen halfje bruin is. Een auto is voor veel mensen emotie. En je geeft bovendien een boel geld ineens uit. Daarom geeft Ben je van begin tot eind een prettig gevoel. Het gevoel dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Sterke punten: Vakkennis, communicatie, betrokkenheid, sympathie, betrouwbaar. Zou ik Ben aanbevelen? Honderd procent.

 

Aanbevelen? JA

22-08-2022

Rick, Vaassen


bvt-10

Geweldig service!

Na het aankoop van mijn auto bij Ben, heb ik anderhalf maand later pech gehad. Ben heeft mij zonder enige probleem, alles voor mij geregeld, een oplossing gevonden, mijn auto laten repareren zonder kosten. Mail en telefonisch communicatie ging soepel en mij steeds het vertrouwen gegeven dat het goed zal komen. Ze zijn afspraken nagekomen en mijn auto kon weer op de weg. Zeer belangstellend en een dienst kunnen verlenen waar je ‘U’ tegen zegt. Absoluut zeer tevreden en niet voor niks dat ze bovenaan staan wat betreft top bedrijf! Dankje Ben!

 

Aanbevelen? JA

22-6-2022

Dawn, Hallum


bvt-9

Een hartelijk gesprek, geen dwang tot koop.

Waar veel verkopers graag snel zaken willen doen, gaat dat bij Ben en Peter heel anders. Na de koffie was er gelijk tijd voor een proefritje in de auto van mijn voorkeur. Bij terugkomst werd er uitgebreid de tijd genomen om de auto door te nemen en om tot een overeenkomst te komen. Topservice en vriendelijke manier van zaken doen.

 

Aanbevelen? JA

2-6-2022

Annalies Klompe, Emmeloord


bvt-10

Gericht op dienstverlening en service.

Alle bedrijven spreken over klantenservice. Vreemd genoeg kun je die amper of nooit bereiken. De service is dus ver te zoeken. Dit geldt niet voor autobedrijf Ben van Tilburg. De communicatie via internet of mondeling wordt perfect uitgevoerd. Zonder meer heel dienstverlenend personeel. Ik ben dan ook zeer, zeer, zeer tevreden over dit bedrijf.

 

Aanbevelen? JA

4-4-2022

Sybrand Oud, Kraggenburg


bvt-10

Topbedrijf

Wij komen uit Almere meerdere auto's gekocht in de loop der jaren. Ook onderhoud nog steeds hier. Top service, altijd welkom, een praatje koffie of thee. Niks is gek . Je bent klant ( bij naam) en geen nummer.

 

Aanbevelen? JA

27-3-2022

Nancy, Almere


bvt-10

Na vele jaren is de service nog steeds meer dan TOP!

Zowel ontvangst, als het tussentijds wachten, maar ook het afronden wordt met groot elan ondersteund door alle medewerkers. Van receptie, tot eigenaar als de monteurs zijn uitermate persoonlijk en professioneel. Uitstekend!!!

 

Aanbevelen? JA

9-3-2022

Laura, Hilversum


bvt-9

Tot nu toe “TOP”

Wij hebben ongezien, puur op vertrouwen een camper gekocht bij Ben van Tilburg. We moeten deze nog ophalen. Maar het telefonisch, mail en app contact is tot op heden zeer prettig.

 

Aanbevelen? JA

3-3-2022

Y & H

Aarle-Rixtel


bvt-10

Een bedrijf waar je nog klant bent, ze kennen je als Mens!

Geen vraag is gek voor Ben en zijn mannen!

 

Aanbevelen? JA

3-3-2022

Mini

Bant


bvt-10

Attente en vriendelijke bejegening

Een fijne ontvangst waar je in de loop der jaren aan went, Toch valt me dat steeds opnieuw op. Alle goeds voor de hele crew van Ben Een voorspoedig Nieuwjaar allemaal.

 

Aanbevelen? JA

21-12-2021

Hans Harwig, Emmeloord


bvt-10

Je krijgt kwaliteit en een zeer goede service

Een oudere tweedehands auto gekocht, je verlaat de zaak met de ervaring van een splinternieuwe. Hier kom ik zeker terug!

 

Aanbevelen? JA

8-12-2021

Marius, Elburg


bvt-10

Uitstekend

Al jaren klant bij Autobedrijf Ben van Tilburg. Uitstekende service, in al die jaren nog nooit klachten gehad. Wat voor mij heel belangrijk is, ze zijn eerlijk en komen afspraken na. Hoop nog jaren van de diensten gebruik te mogen maken.

 

Aanbevelen? JA

6-12-2021

Klaas, Urk


bvt-10

Kan mij geen betere garage wensen!

Ik ben zeer tevreden, alles wordt altijd netjes afgehandeld, zijn er vragen krijg je antwoord en is er iets wat aan de auto moet gebeuren krijg je eerst even een telefoontje. Gewoon blij met deze garage, nu wij een camper hebben gekocht gaat die er ook heen. Dus in het totaal straks 4 voertuigen bij hen in onderhoud en voor de eventuele APK. Van camper tot elektrisch ik blijf bij Bosch Car Service Ben van Tilburg.

 

Aanbevelen: JA

14-9-2021

Robbert Mosman


bvt-10

“Een warm bad”

Hier is de menselijke maat aanwezig. Je proeft de sfeer hoe mensen met elkaar en met de klanten omgaan.

 

Aanbevelen? JA

5-12-2020

Wim, Emmeloord


bvt-10

Bij Ben van Tilburg doet men zijn uiterste best om minstens het beloofde waar te maken.

Ons inruilertje was nog niet goed genoeg voor de handel (Het wordt nu een stageproject). De door ons aangeschafte occasion was niet die aankoop waar elke garagehouder van droomt. Toch maakt het zo te zien geen enkel verschil: volkomen naturel en open werden we bejegend. Dat geeft een goed gevoel als je weet dat het echt is. Bovenstaande geldt voor allen met wie wij te maken hadden. Een 10 (of 5 sterren) geef je niet snel, het was dus echt goed.

 

Aanbevelen? JA

30-9-2020

Enrico Rikkers


bvt-9

Laagdrempelig, goede, service, goede sfeer, altijd tijd voor een kopje koffie!

Ik kom al een aantal jaren bij Autobedrijf Ben van Tilburg. Wij hebben 3 auto's van 3 verschillende merken in onderhoud bij autobedrijf Ben van Tilburg. Zij zijn thuis in alle automerken, mede omdat zij werken volgens de formule van Bosch Carservice. Eigenaar Ben, maar ook al zijn personeelsleden, onderscheiden zich in positieve zin van veel andere garagebedrijven door hun bereidheid om de klant goed te woord te staan en goede uitleg te geven met betrekking tot datgene wat speelt bij hun auto of camper. Bij Ben mag ik altijd graag even snel een kop koffie drinken en weer even bijpraten op momenten wanneer er even snel iets aan 1 van onze auto's moet gebeuren. Fijn bedrijf, dat ik iedereen aan beveel.

 

Aanbevelen? JA

7-6-2020

Gert Muis, Emmeloord


bvt-10

Super super super goed

29 april een verzoek gedaan om een Venga bj 2013 voor mij te zoeken. Na 11 jaar Pregio en 10 jaat Carens was het tijd voor weer iets kleiner. Op 30 april al een bericht dat er een mooie gevonden was. Deze is voor mij gechecked en na nog wat verbeteringen (remblokken en interieurfilter) was auto gereed om op te halen (had em dan alleen nog maar op foto gezien). En was werkelijk nog een prachtige wagen. Hij zag er nog als nieuw uit, reed prima en voldeed aan al m'n wensen. Dus al met al een zeer geslaagde zoekopdracht. Autobedrijf Ben van Tilburg, heel erg bedankt voor de snelle en goede service

 

Aanbevelen? JA

14-5-2020

Ben, Wijchen


bvt-9

Uitstekend

Betrouwbaar en wordt er goed geholpen, kom er graag!!

 

Aanbevelen? JA

11-5-2020

Brigitte , Emmeloord


bvt-10

Heel prettig! En hele goede service.

Mijn auto is dit jaar weer voor de apk keuring en deze keer een grote beurt bij Autobedrijf Ben van Tilburg geweest. Zeer netjes geholpen en mijn auto kan er weer een jaartje tegenaan! Top service!

 

Aanbevelen? JA
5-5-2020
Denise , Emmeloord

bvt-8

Prima garage

Ik zou ieder willen aanraden deze garage te nemen Op veelzijdig gebied een top locatie voor de auto en een gerustigheid om je auto aan deze expert over te dragen.
Aanbevelen? JA
30-4-2020
Geachte mevrouw Claassen , Scherpenzeel

bvt-8

Goed werk geleverd en bedankt voor het wassen en uitzuigen top

Prima garage goede service

Aanbevelen? JA

28-3-2020

Hein , Emmeloord

Bosch Car Service Ben van Tilburg

 

Service van hoge kwaliteit

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service: Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto's van alle merken. Uw auto is bij Bosch Car Service dan ook in goede handen.

 

Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

 

Wij doen alles voor uw auto

gemaakt
 
BOVAG
 


Bosch Car Service